nedeľa 21. augusta 2016

Ako som si kúpila topánky/How I bought my new shoes








Milujem topánky, som predsa žena. Ak by som mohla, mala by som doma všetky druhy a farby. Baleríny, sandále, žabky, šľapky, lodičky, mokasíny, botasky... Ak niečo milujem tak celým srdcom a tak je to aj s topánkami. Keďže však žijem vo svete, kde mi moje konto zabraňuje možnosť byť zakaždým spontánna, musím sa vedieť ovládať. Piatok som si však nevedela pomôcť a jedny boty som si kúpila.
I love shoes. After all every woman loves shoes. If I could, I would have every kind and every colour. Ballerina flats, sandals, flip-flops, platform, open toe, moccasin, sneakers... If I love something I love it with all my heart and I have it same with the shoes. But I live in the world where my bank account says  keep calm and go fuck yourself, because you are not a billionaire everytime I wanna be spontaneous, so I have to keep calm. On Friday I just cannot help myself and I buy one shoes.


Ako každý piatok sme šli s Mimou a tentokrát už aj so Simkou na raňajky. Áno, opäť sme skončili v Artigiane a dnes ma tam milo prekvapili. Za raňajky tam zvyčajne platím 6 libier, dnes som to mala za 3,5 pretože mali ponuku. Radosť žiť.
Po raňajkách sme sa vybrali do obchodov. Keďže idem v septembri na dovolenku domov, nakúpila som  niekoľko darčekov (dve tašky), aby som doplnila balík a potom sme sa prechádzali v Sport Direct a ja som ich zbadala.
Už dlhšie som si plánovala kúpiť botasky. Celé čierne aj s čiernou podrážkou. Videla som také v Deichmann, ale povedala som si, že si ešte počkám. Viete, ja sa musím zamilovať, aby som si niečo kúpila. A keď sme sa teraz prechádzali v Sport Direct, počula som anjelské spevy, vodela ohňostroj a na jedno miesto svietil reflektor. A tam boli moje nové krásne čierne Kappa botasky. V tej chvíli som vedela, že ich beriem a keď som videla tú sumu, mala som och v košíku.
Sport Direct má veľmi často výpredaje, aspoň tu u nás v Anglicku a tak ma moje botasky stáli iba 17 libier.
Samozrejme neostalo len pri botaskách. Okrem nich som kúpila tričko dedkovi, pohár na shake a dve lopty, futbalku a volejbalku.

Topánky hodnotím veľmi pozitívne.
Cena: 10/10
Dizajn: 10/10
Pohodlnosť: 10/10
Celkový dojem: 10/10

Cestou domov, keď som si zrátala, koľko som minula, pričom som šla len na raňajky, som zhodnotila jednu veľmi zásadnú vec. Neraňajkujte. Je to škodlivé. Hlavne pre vašu peňaženku.
S láskou, Mary

Like every Friday, we were going for breakfast to the town. Me, Mima and today we were with Simka for the first time. And yes, we ende dup in Artigiano as always and Artigiano surprise me today. For breakfast I am usually paying 6 pounds, but on Friday it was just 3,5, because they had special offer. Viva la vida.
After breakfast we went to shops. I am going home for holiday in September, so I bought a few gifts for my dearest (and a few I mean two big bags). We were in Sport Direct and I suddenly saw them.
I was planning to buy new sneakers for a long time. All black. Few weeks ago I saw something like this in Deichmann, but I choose to wait. You know it has to be love for the first sight for me to buy something. While we were walking in Sport Direct, I heard angels sing, I saw fireworks and spotlight. Yep… there was my beautiful new black Kappas. In that very moment I knew it. I knew that I am buying it and with price like that I really have to.
Sport Direct always has sales, at least here in England and my Kappas cost just 17 pounds. Well, who wouldn`t take that?
Of course I didn`t buy just shoes. I also bought shirt for ma grandpa and two balls, one for football and one for volleyball. Am I shopoholic? Maybe.

Valuation for my shoes is very positive.
Price: 10/10
Design: 10/10
Comfort: 10/10
Result: 30/30

When I calculate, how much I spend going just for breakfast I realize one important thing. Don`t go for breakfast. I tis not healthy. At least not for your bank account.
With love, Mary
 

1 komentár:

  1. How to watch Football online - YouTube VR
    It's the highest scoring videos of all time. With football, football, volleyball, basketball, baseball, ice hockey, youtube mp3 tennis, and ice hockey,

    OdpovedaťOdstrániť