štvrtok 5. mája 2016

Čokoládová večera? Prečo nie?/Chocolate dinner? Why not?




Veľa ľudí píše a rozpráva o zdravom životnom štýle a o tom, ako žiť zdravo. Ja vám teraz poviem, ako žiť nezdravo.
A lot of people is talking and writing about healthy lifestyle. I am going to tell you how to live unhealthy.



Poznáte to, keď máte úplne skvelý deň, v práci je vám dobre (až na tie chvíle, keď vás strhne únava, pretože vaše telo si uvedomí, že včera šlo spať o ôsmej ráno a vstalo po hodine a na chvíľu zaspávate), celý deň si pospevujete a tancujete a na konci dňa máte chuť to osláviť? Tak presne takýto deň som mala dnes. Už ráno som sa prebudila so skvelou náladou a tá mi vydržala až do večera. No a len čo som prišla domov, tak som mala chuť na niečo dobré. A keďže jediný alkohol, ktorý doma máme je Smirnoff škoricová (a ja som alergická na škoricu... nie alergická, ale „alergická“) tak som si vybrala Milkybar giant buttons. (Áno, uznávam, otvorené nevydržali ani len na fotku, ale tak čokoláda vraj podporuje myslenie, som počula. A pri písaní potrebujem aj premýšľať).
Ak ste ich nikdy nejedli, odporúčam s tým nikdy nezačať. (Riskujete závislosť). Ak ste ich jedli a chutia vám, viete, o čom hovorím. A ak ste ich jedli a nechutia vám... nuž... v akom svete to žijete?
Takže takto sa to (ne)robí. Ten (ne)zdravý životný štýl.
Och... aby bolo jasné, kým som dopísala článok, všetky malé buttonsy zomreli. Nech im je zem ľahká.
S láskou, Mary.

Do you know that feeling, when you have amazing day, everything in work is going well (okay, expect that moment, when you realize you are tired, because your body realized that you went to sleep at 8am yesterday and woke up after one hour sleep so you start felling aslepp again), you are singing all day, dancing all day and at the end of the day you wanna celebrate this grat day? I have had day like this today. I woke up with amazing mood and I have felt that way all day. When I came home, I was craving for something good to celebrate. Since only one alcohol we have at home is Smirnoff cinnamon (and I am allergic to cinnamon... well, not allergic, just „allergic“) so I take Milkybar giant buttons. (Yes, I have to admit, I cannot help myself, so I opened them before I take the picture, but chocolate support brain function and when I am writing I have to use my brain...)
If you never had this buttons, my advice is: Do not start! (You are risking addiction). If you had them and you liked them, you know what I am talking about. If you had them and you don`t like them… what`s wrong with you guys?
So this is it. This (un)healthy lifestyle.
Och… just to be clear, meanwhile I was writing, all little buttons died. Rest in peace.
With love, Mary.

2 komentáre:

  1. "Miluju" tyhle články o ničem, tady dokonce dvojjazyčně. Čekala jsem recenzi, že se dozvím, co to je, kde to koupím... ale ne. Vím, jen že je to dobré a ... víc už nic.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ak by tento článok bol recenziou, bolo by pred ním označenie Recenzia: Milkybar buttons a nebol by v kategórii Diary. Ale ďakujem za názor a za inšpiráciu k ďalšiemu článku, raz Milkybar aj zrecenzujem :)

      Odstrániť